Την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League πανηγυρίζει ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη θρίλερ 3-1 επί της Βίσλα. Το εισιτήριο φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή των βραζιλιάνων Μαντούκα και Αίλτον, ο οποίος πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στο 87΄.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επιστρέφει στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση μετά από απουσία ενός χρόνου-ευελπιστώντας να έχει την ίδια αξιοπρεπή πορεία- και ετοιμάζεται για την κλήρωση της Πέμπτης!

Από το πρώτο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση και πίεσε για το γρήγορο γκολ. Στο 29ο λεπτό ο Μαντούκα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παρέικο ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Από εκείνο το σημείο και μετά μόνο μια ομάδα υπήρχε στο ΓΣΠ χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 54΄μετά από συνεργασία και γρήγορη εναλλαγή των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ ο Τρισκόφσκι έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Αίλτον έδωσε σκορ πρόκρισης!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν βελτίωσαν την κυκλοφορία τους και στο 71΄ο Βιλκ μετά από πάσα του Ίλιεφ πρόλαβε τους αμυντικούς και πάγωσε το ΓΣΠ μειώνοντας σε 2-1. οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ άρχισαν και πάλι να πιέζουν και τελικά δικαιώθηκαν. Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση ο Τρισκόφσκι συνεργάστηκε με τον Αίλτον, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους.

Στη φάση των ομίλων προκρίθηκαν και η Βιγιαρεάλ που επικράτησε με 3-0 της Οντένσε ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα και η Μπάγερν που δεν δυσκολεύτηκε να πάρει και δεύτερη νίκη 1-0 εκτός έδρας.

Η Μάλμε το πάλεψε και έφτασε στη νίκη 2-0 όμως το 4-1 της Ντιναμό στην πρώτη αναμέτρηση έστειλε τους Κροάτες στην επόμενη φάση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: sportfm