Ο Ρόιστον Ντρέντε είναι σίγουρο πως θα αποχωρήσει κατά την φετινή μεταγραφική περίοδο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως αποκάλυψε στην «Daily Star»τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον Ολλανδό ακραίο αμυντικό η Λίβερπουλ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους «μερένχες» και ο Ρόι Χότζον θα τον έχει υπό την καθοδήγηση του σύντομα.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει, αλλά όπως διεμήνυσε ο Ντρέντε από την νέα σεζόν θα φοράει την «κόκκινη» φανέλα.

«Σύντομα θα είμαι παίκτης της Λίβερπουλ και ελπίζω να έχω μια καλή χρονιά με την νέα μου ομάδα», δήλωσε στην Daily Star o 23χρονος αμυντικός.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης μεταγράφηκε το 2007 από την Φέγενορντ αλλά ποτέ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον ισπανικό σύλλογο και ο Ζοσέ Μουρίνιο του ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολογίζει για την νέα Ρεάλ που θα φτιάξει.

Είναι γεγονός πως οι «κόκκινοι» ψάχνουν για ένα αριστερό ακραίο αμυντικό που θα μπορεί να παίζει σε όλη την πλευρά έπειτα από την αποχώρηση του Φάμπιο Αουρέλιο και του Φίλιπ Ντέγκεν ενώ και ο Εμιλιάνο Ινσούα μάλλον θα παραχωρηθεί στην Φιορεντίνα. Η λύση του Ντρέντε είναι ελκυστική αρκεί να τον εμπιστευτεί ο Χότζον για το νέο ξεκίνημα της Λίβερπουλ.

Πηγή: sport-fm.gr