Ένα σενάριο που μάλλον ταιριάζει περισσότερο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας φιλοξενεί η βασκική «El Correo». Σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει πως η Κάχα Λαμποράλ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα συνδέει την υπόθεση αυτή με το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Ντέιβιντ Λόγκαν.

Οι Βάσκοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μαρσελίνιο Χουέρτας, που πωλήθηκε στην Μπαρτσελόνα. «Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και την προηγούμενη διετία έζησε στη σκιά των Διαμαντίδη και Γιασικεβίτσιους», αναφέρει η «El Correo» και προσθέτει: «Κανένας δεν θα κλάψει για πιθανή αποχώρηση του Λόγκαν, αλλά η Κάχα Λαμποράλ αξιώνει αποζημίωση για να απαλλαγεί από τον παίκτη που δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Οι υποθέσεις των Καλάθη και Λόγκαν είναι σε πρώτη φάση ξεχωριστές, αν και μπορεί να προκύψει πιθανότητα ανταλλαγής. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Κάχα Λαμποράλ».

Ασφαλώς όσα αναφέρουν οι Βάσκοι αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Ο Νικ Καλάθης κρίνεται απαραίτητος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πέραν του ότι έχει συμβόλαιο, δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα σμίξει από την ερχόμενη σεζόν με τον αδερφό του Πατ.

Πηγή: sport-fm.gr