Η οικονομική διαφορά με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο παραμένει μεγάλη, ο Νίκολα Βούτσεβιτς δεν μπορεί να δεσμευτεί δίχως όρο που να του επιτρέπει να ενταχθεί στους Σίξερς μόλις λήξει το lockout και οι επιλογές του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ περιορίζονται.

Εν μέσω αυτών των δυσκολιών, κερδίζει πόντους η περίπτωση επανένταξης του Ράσο Νεστέροβιτς στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενεργοποιήσει την οψιόν για διακοπή της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου του Σλοβένου σέντερ για δεύτερο χρόνο, αλλά εφόσον αποδειχτεί πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο, είναι πολύ πιθανό να τον προσεγγίσουν ξανά, προσφέροντας συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές.

Ο 35χρονος άσος έχει πρόταση από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από την Παρτιζάν, ωστόσο καμία εκ των δύο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τον Ολυμπιακό, ακόμη και μετά τη δραστική μείωση του μπάτζετ. Μένει να φανεί, ωστόσο, αν και πότε ο Νεστέροβιτς θα είναι υγιής. Ο παίκτης τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις και εκτιμάται πως μέσα στο Σεπτέμβριο θα μπορεί να αρχίσει προπονήσεις.

Θέση κοινοτικού δεν υπάρχει διαθέσιμη στον Ολυμπιακό, αλλά το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αν ο Ζόραν Έρτσεγκ (που δεν υπολογίζεται, αλλά δεν φεύγει) δεν δηλωθεί στο ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις και αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα.

Στο θέμα του Νίκου Ζήση δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν για την απόκτησή του. Εξάλλου, ο Βαγγέλης Αγγέλου μετέβη στη Σμύρνη για να συναντηθεί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς (βρίσκεται εκεί για τουρνουά με την εθνική Σερβίας) για το σχεδιασμό της προετοιμασίας.

Πηγή: sportfm.gr