Το ενδιαφέρον της απόκτησης του Ραφίκ Τζεμπούρ από τη Λιλ, ίσως αναγκάσει τον Ολυμπιακό να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η κίνηση για μέσο, τη στιγμή μάλιστα που έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις μεταξύ Βαλβέρδε και Μαρινάκη για τον Τισόνε. Σήμερα η παρουσίαση της νέας φανέλας ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Όπως προκύπτει από τα γαλλικά ΜΜΕ, η πρωταθλήτρια του Championnat ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που να παίζει στο αριστερό άκρο, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης και ο Αλγερινός φορ αποτελεί ιδανική περίπτωση. Από την πλευρά του, ο Τζεμπούρ είναι θετικός στο να μετακομίσει στη Γαλλία, το πρωτάθλημα της οποίας είναι και ένα από αυτά που τον ενδιαφέρουν. Η Λιλ δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση, ωστόσο, υπολογίζεται ότι θα προσφέρει ένα ποσό από 1.5 έως 2 εκατομμύρια ευρώ. Στον παίκτη, εντούτοις, προσφέρει τα μισά περίπου απ’ όσα παίρνει στον Ολυμπιακό, δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ, κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Ό,τι και να γίνει, πάντως, με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήδη έχει κάνει την προεργασία του στο θέμα επιθετικός, θέμα για το οποίο έχει ήδη συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πάντως, αν θα γίνει κάποια κίνηση μόνο αν πουληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες φορ ή θα γίνουν προσπάθειες έτσι κι αλλιώς. Ο Ισπανός σκέφτεται να μεταθέσει τον Μιραλάς στο δεξί άκρο, παρά την παρουσία σε αυτή τη θέση των Χαβίτο και Γκρμπιτς, κάτι που καθιέρωσε περσινό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή ο Τισόνε

Για τη θέση του μέσου, πρώτη επιλογή στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Φερνάντο Τισόνε της Σαμπντόρια. Ο Αργεντινός χαφ πληροί τις προϋποθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και παρά το γεγονός ότι για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Μπολόνια, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί. Μάλιστα για το θέμα του 25χρονου μέσου έχει ήδη γίνει κάποια προεργασία, ενώ υπάρχουν και αρκετές εναλλακτικές, όπως του Ζέλσον Φερνάντες και του Άλμπερτ Θαπατέρ.

Σήμερα η νέα εμφάνιση

Τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η εκδήλωση θα γίνει στις 16:30, στο «Red Store» στο Καραϊσκάκη και το «παρών» θα δώσουν έξι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Αβ.Παπαδόπουλος, Ριέρα, Γέστε, Κοστάντσο, Πάντελιτς και Δασκαλάκης. «Ανοιχτό» είναι μάλιστα το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πηγή: sport-fm.gr