Ο Έλληνοσουηδός μέσος της Σάντεφιορντ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι.


Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Sport 103fm»:

«Δεν θα κλειστεί πίσω η Βαλερένγκα, ειδικά στην έδρα της. Πάντως από όσα έχω δει ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ», είπε σχετικά και συνέχισε αναφερόμενος στο διπλό τρομοκρατικό χτύπημα με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες:

«Το κλίμα στην ομάδα μου, την Σάντεφιορντ είναι αρκετά βαρύ. Ειδικά την πρώτη μέρα κάναμε τη χειρότερη προπόνηση. Όλοι ήταν στενοχωρημένοι, παίκτες και προπονητές. Ο προπονητής μας δεν είπε και πολλά, απλά βγήκαμε έξω και τελειώσαμε την προπόνηση. Έβλεπες, όμως, στα βλέμματα των συμπαικτών μου πως όλοι ήταν επηρεασμένοι από το γεγονός. Πριν και μετά την προπόνηση το μόνο θέμα που συζητήθηκε ήταν η τραγωδία. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό το πράγμα είχε συμβεί. Πάντως το θετικό είναι ότι πλέον ο φόβος και το σοκ έδωσαν τη θέση τους στην ομόνοια μεταξύ όλων των Νορβηγών. Ο κόσμος αισθάνεται πιο ενωμένος, πιο αγαπημένος».

Πηγή:sport-fm.gr