Την πεποίθησή του πως η Βαλενσιέν θα δώσει τη συγκατάθεσή της για την πώληση του Κάρλος Σάντσες, αν ο Ολυμπιακός καταθέσει νέα πρόταση ύψους 2.7-2.8 εκατομμυρίων ευρώ, εξέφρασε ο Κριστόφ Μονγκέ στη Sportday.

Ο μάνατζερ του Κολομβιανού μέσου επανέλαβε ότι η γαλλική ομάδα δεν έχει στα χέρια της καλύτερη προσφορά για πελάτη του, ωστόσο το θέμα έχει «παγώσει».

Σε επικοινωνία του με τη Sportday, ο Κριστόφ Μονγκέ επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει εξέλιξη και ότι η Βαλανσιέν δεν κάνει αποδεκτή την τελευταία προσφορά του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση και ο Κάρλος εξακολουθεί να θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για το ποσό που πιστεύει ότι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το deal, ο εκπρόσωπος του 25χρονου χαφ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι σε ένα ποσό 2,7-2,8 εκατομμυρίων θα δώσει τη συγκατάθεσή της η Βαλανσιέν».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επέμεινε στην απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, τον οποίο θεωρεί ιδανική περίπτωση για το αγωνιστικό πλάνο, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να τον ενημερώνει για την πρόταση που έχει καταθέσει στη Βαλενσιέν. Σε περίπτωση τελικώς που δεν προχωρήσει του Κολομβιανού, η πρώτη εναλλακτική λύση είναι του Καμπορέ.

Αποφασίζει για Γέστε

Στη λίστα, αλλά όχι στις πρώτες προτεραιότητες, του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται ο Φρανθίσκο Γέστε. Για τον Ισπανό μέσο θα γίνει κίνηση μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, αλλά και αν οι απαιτήσεις του δεν είναι πολύ υψηλές. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος θα πάρει την οριστική του απόφαση επί του θέματος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ευκαιρίες σε Φετφατζίδη

Περισσότερες ευκαιρίες θα δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Γιάννη Φετφατζίδη φέτος, αφού στη δεξιά πλευρά της επίθεσης υπάρχει μόνο ο Χαβίτο και για το λόγο αυτό, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, εδικά αν δεν αποκτηθεί άλλος παίκτης δεξιά και πίσω από τον φορ, θα αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές του Ισπανού. Άλλωστε ο «Φέτφα», θα υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μόλις επιστρέψει η ομάδα από το Ζέεφελντ, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ώστε να του αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές που είναι 100.000 ευρώ περίπου.

Πηγή: sport-fm.gr