Ο Νίκος Ζήσης δεν έκρυψε την απογοήτευσή για τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Ισπανία, αλλά τόνισε την υποχρέωση να προκριθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο προολυμπιακό τουρνουά.

«Δυστυχώς κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, πολύ παθητικό σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε φοβισμένα. Δεν ήμασταν στον ρυθμό του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο τρίτο δεκάλεπτο και τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο όμως να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά γιατί έπρεπε ήδη να καλύψουμε μια μεγάλη διαφορά.

Κάποια μικρά πράγματα μας πλήγωσαν και μετά αρχίσαμε να κυνηγάμε. Ήταν λίγο πιο τυχεροί και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό διάστημα στο τέλος της τρίτης περιόδου και αρχές της τέταρτης. Ξέρουμε τον Ρέγες όπως και όλους τους Ισπανούς αλλά θα μιλήσουμε για διαιτησία.

Ήταν κάποιες φάσεις που μπορούσαμε να χτίσουμε μομέντουμ, όμως πήραν τα ηνία και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολη μέρα, αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε το προολυμπιακό. Η ομάδα δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία», ήταν τα λόγια του πολύπειρου γκαρντ.