Υψηλά έθεσε τον πήχη ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μέσω της Sportday.

Ο δύο φορές «ασημένιος» Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβον Ντο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +80 κιλά στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και εξασφάλισε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μεγάλο ραντεβού στην Αγγλία.

«Αποδείχθηκε γουρλής ο γιος μου. Λίγο μετά τη γέννησή του κατάφερα να πετύχω αυτή τη σπουδαία διάκριση» δήλωσε μετά την πρόκριση στη Sportday, για να προσθέσει:

«Το ήθελα πάρα πολύ αυτό το μετάλλιο. Είχα προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για τη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου τα 3.5 χρόνια που έχουν περάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και ειδικά την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και οφείλω να ευχαριστήσω την Εθνική Τράπεζα, η οποία είναι χορηγός μου και συνεχίζει να με στηρίζει».

Ερωτηθείς για τους μελλοντικούς στόχους, αποκρίθηκε: «Μισές κουβέντες δεν λέω ποτέ. Στόχος μου είναι το χρυσό μετάλλιο. Αυτό είναι που μου λείπει και θέλω να το κατακτήσω για να ησυχάσω. Ποτέ δεν το έκρυψα αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr