Γεφυρώθηκαν απ’ ότι φαίνεται οι όποιες διαφορές υπήρχαν ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βεντούρη και τους Κύπριους επιχειρηματίες, με τους οποίους -μετά και την σε καλό κλίμα σημερινή συνάντηση- επήλθε κατ’ αρχήν συμφωνία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου.

Η πρότασή τους μένει ως έχει:

1) Είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το άνοιγμα που θα παρουσιαστεί (μετά από τον οικονομικό έλεγχο που θα διενεργηθεί) αρκεί αυτό να μην ξεπερνά μάξιμουμ το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

2) Θα καταβάλλουν οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του Ερασιτέχνη για να πάρουν τις μετοχές και

3) Θα διαθέσουν το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας, σε λογαριασμό που θα ανοιχθεί από κοινού με εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Βεντούρης, μαζί με τους Λογοθέτη, Σταμούλη και Γιαβάση συναντήθηκε με τους Κύπριες επενδυτές. Τον κ. Παπαλόη και τους οικονομικές διευθυντές της J&P ΑΒΑΞ. Αφού συμφώνησαν στη διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου, αλλά, και σε όλες τις άλλες παραμέτρους της συμφωνίας «έδωσαν τα χέρια».

Τι απομένει για να σημειωθεί ευτυχές τέλος; Να επικυρωθεί η συμφωνία στην επόμενη γενική συνέλευση, η οποία -κατά πάσα πιθανότητα- θα λάβει χώρα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr