Τις προθέσεις του για το πώς σκοπεύει να δουλέψει αποκάλυψε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το ιδανικό θα ήταν να έχει 21 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του: 15 έμπειρους και πέντε-έξι μικρούς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ό,τι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του, έμεινε έκπληκτος από την παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο σκάνδαλο «Koriopolis».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Είναι πολύ όμορφο να δουλεύεις μπροστά σε 10.000 κόσμο. Αν μπορούσα θα τους έλεγα να έρχονται σε κάθε προπόνηση. Από εκεί και πέρα η πρώτη επαφή μου με τους παίκτες ήταν πολύ καλή. Πρέπει να δουλέψουμε. Μετά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας. Για μένα το ιδανικό είναι να δουλεύω με 15 έμπειρους παίκτες και πέντε-έξι μικρούς. Από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο, αλλά στον εαυτό μου Θέλω να γυρνάω σπίτι μου και να ξέρω ότι τα έδωσα όλα. Να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Σήμερα αυτό θα μπορώ να το κάνω», δήλωσε μετά το τέλος του προγράμματος.

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι καλό να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο», ήταν το μόνο που είχε να πει για το «Koriopolis».

Πηγή: sportfm.gr