Το μέλλον του Σεμπάστιαν Σάχα είναι στην ΑΕΚ, αν δεν υπάρξει συμφωνία με άλλη ομάδα τόνισε ο μάνατζερ του Αργεντινού τερματοφύλακα, Φερνάντο Κοσεντίνο.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την ΑΕΚ για λύση του συμβολαίου του», τόνισε κατηγορηματικά ο Κοσεντίνο στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, προσθέτοντας: «Λύση με την ΑΕΚ θα αναζητήσουμε όταν έχουμε στα χέρια μας κάτι χειροπιαστό για τον Σεμπαστιάν. Έχω εξαιρετική σχέση με τον Γκρέταρσον και νομίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Αναφερόμενος στο αν υπάρχει περίπτωση να μείνει ο πελάτης του με περικοπή στις ετήσιες απολαβές του, διευκρίνισε: «Δεν έχει γίνει καμία κρούση για μείωση αποδοχών ή ανανέωση με μειωμένες αποδοχές».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, αποκρίθηκε: «Υπάρχουν 2-3 ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σεμπαστιάν, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Μία από αυτές κινείται πιο σοβαρά και πιστεύω ότι την Τρίτη ή την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Διευκρινίζω ότι δεν είναι η Μπόκα. Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, ο Σάχα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Εξάλλου είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα και δεν έχει πρόβλημα να μείνει».

Για να μείνει ελεύθερος, η «Ένωση» θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση, πέρα από τα περίπου 200.000 ευρώ που του οφείλει μέχρι το τέλος του μήνα για την αδειοδότηση. Σε περίπτωση τελικά που παραχωρηθεί ο Σάχα, ο αντικαταστάτης του αναμένεται αν είναι από τη Σούπερ Λίγκα, με τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλου της Κέρκυρας και τον Σήφη Δασκαλάκη του Εργοτέλη να αποτελούν τις πρώτες επιλογές.

Πηγή: sport-fm.gr