Λίγες μεν, υπαρκτές δε, ελπίδες να (ξανα)δει τον Νταβίντ Ματέος με τη φανέλα της απέκτησε η ΑΕΚ! Ο νεαρός στόπερ ενημερώθηκε από τη Ρεάλ ότι τελικά δεν υπολογίζεται  για τη νέα χρονιά.

Παρόλο, λοιπόν, που οι Μαδριλένοι προτιμούν να τον δανείσουν σε ισπανικό σύλλογο (και υπάρχουν ήδη τέτοιοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον) η «Ένωση» μπορεί να ποντάρει στις εξαιρετικές εντυπώσεις με τις οποίες έφυγε ο Ματέος απ’ την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero» και επιβεβαίωσε αργότερα και η «Marca», η πιθανή απόκτηση του νεαρού Γάλλου στόπερ, Ραφαέλ Βεράν (ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν) είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση της Ρεάλ να ενημερώσει τον Ματέος ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ακόμα, λοιπόν και αν επιθυμία της «βασίλισσας» (όπως αναφέρεται) είναι να τον δανείσει σε ισπανικό σύλλογο -προκειμένου να παρακολουθεί πιο στενά την εξέλιξή του- τα εξαιρετικά λόγια με τα οποία μιλά ο Ματέος για το πέρασμά του από την ΑΕΚ αφήνουν ελπίδες πως εκείνη μπορεί να τον διεκδικήσει. Πάντως, αν τελικά η «Ένωση» αποφασίσει κάτι τέτοιο, θεωρείται πως θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό, αφού ενδιαφέρον για τον νεαρό Ισπανό φέρεται ήδη να υπήρξε τις περασμένες μέρες από τη Σαραγόσα.