Εκπρόσωπος της FIFA βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα θα συναντήσει τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, στον οποίο θα καταστήσει σαφές ότι, εφόσον ο ΟΦΗ επιμείνει στην προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, η αποβολή του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και ο υποβιβασμός του στη Δ’ Εθνική, είναι μονόδρομος!

Παράλληλα, η Sport Day συνεχίζει τις αποκαλύψεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση με τις ενημερότητες των ΠΑΕ.

Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει, δεν έχουμε να κάνουμε με πλαστές ενημερότητες, αλλά με μη κατάθεση καν ασφαλιστικής ενημερότητας από μία ΠΑΕ και για διπλή φορολογική ενημερότητα από μία άλλη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ που δεν έχει καταθέσει ασφαλιστική ενημερότητα είναι η Ηλιούπολη. Οπότε, βάσει του κείμενου κανονιστικού πλαισίου, πρέπει να ακυρωθούν οι μεταγραφές που πραγματοποίησε τον χειμώνα, να επιληφθεί της υπόθεσης η ΕΠΟ και να την παραπέμψει στην αρμόδια επιτροπή της Football League.

Ιδιαίτερη είναι η άλλη περίπτωση που σχετίζεται με ΠΑΕ που φέτος προβιβάστηκε. Ο συγκεκριμένος σύλλογος προσκόμισε δύο φορολογικές ενημερότητες, χωρίς μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους. Η τοπική ΔΟΥ, στην οποία απευθύνθηκαν οι αρμόδιοι για τον έλεγχο γνησιότητας, δεν έχει πιστοποιήσει ακόμα επίσημα ότι είναι εντάξει ή όχι. Κι ας έχει υποβληθεί το σχετικό αίτημα εκ μέρους της ΕΠΟ από τα τέλη Μαΐου.

Πηγή: sport-fm.gr