Η ήττα από τον ΠΑΟΚ απογοήτευσε τον προπονητή του Άρη, Λευτέρη Σούμποτιτς, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου απέδωσε το αποτέλεσμα στο ότι η ομάδα του είχε πολύ άσχημα στατιστικά στις βολές, ενώ δεν κατάφερε να επιδείξει ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Ήταν συναρπαστική η σειρά παρότι ούτε σήμερα παίχτηκε καλό μπάσκετ. Είχαμε πολύ άσχημα στατιστικά στις βολές, χάσαμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ τα τελευταία λεπτά πλησιάσαμε αρκετά, αλλά όταν έπρεπε να βάλουμε κάποιους πόντους δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, τους τελευταίους 3,5 μήνες δουλέψαμε σκληρά παρά τις δυσκολίες. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσω με αποδείξεις. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Όποιος δεν μπορεί να αντέξει στη ζέστη δεν μπαίνει στην κουζίνα».

Για την συμμετοχή του Κώστα Σλούκα επισήμανε:

«Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στο ιατρικό τιμ. Εγώ είπα ότι μου είπανε μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Στην συνέχεια δεν έκανε προπόνηση, έκανε μαγνητική, σήμερα δεν πονούσε και τον βάλαμε μέσα να παίξει. Απλό είναι».

Από τους παίκτες του Άρη, ο Ανατόλι Κασίροφ, πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε πολύ μέχρι το τέλος της σειράς που είχε δύσκολα και κοντινά παιχνίδια σε δύσκολες έδρες. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων υποστήριξαν τις ομάδες τους μέχρι το τέλος της. Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την σειρά πάει να πει ότι δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Για αυτό θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους μας αν και προσπαθήσαμε μέσα στο γήπεδο και εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη για την ομάδα μου».

πηγή: sportfm