Αν μη τι άλλο, η ΑΕΚ έχει μπει… ορεξάτη στο μεταγραφικό παζάρι, στην προσπάθεια που κάνει, όχι μόνο να ενισχυθεί (ενόψει της νέας σεζόν), αλλά να το κάνει και… «μπαμ μπαμ».

Μετά την απόκτηση των Μπουγαΐδη και Κοντοέ, η Ένωση αναμένεται -σύντομα- να προσθέσει κι άλλους παίκτες στο ρόστερ της.

Από χθες (1/6), στο Ηράκλειο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει την Ένωση να ενδιαφέρεται… ζεστά για τον Ανέστη Αγρίτη!

Ο 30χρονος επιθετικός δεν είναι ελεύθερος, αλλά τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον ΟΦΗ, επιτρέπουν παζάρια στα… μέτρα και σταθμά της ΑΕΚ.

Ο Αγρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στη λίστα του Άρναρ Γκρέταρσον, αν και η ηλικία του αποτελεί, ίσως, ανασταλτικό παράγοντα, δεδομένου ότι η ΑΕΚ ψάχνει νεαρούς παίκτες για την επιθετική της γραμμή, το πολύ μέχρι 27 χρονών.

Ο Μάντζιος είναι μία περίπτωση που εξετάζεται -αν και είναι στο μεταίχμιο, 28 χρονών- ενώ, σύμφωνα με ρουμάνικα δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πρόταση για τον 17χρονο επιθετικό Φαμπιάν Χιμσίνσκι. Η πρώτη (80.000 ευρώ) είχε απορριφθεί και η δεύτερη φέρεται να αγγίζει τις 150.000 ευρώ σε τρεις δόσεις, με άμεση καταβολή 80.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, με τα δύο… λιοντάρια του Πανσερραϊκού, τους Γιώργο Γεωργιάδη και Δημήτρη Ανάκογλου, δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη…

Όσον αφορά τον Σιαλμά, μόνο λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ο 25χρονος φορ, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Εξάλλου, για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γκερέιρο, με τους Πολωνούς δημοσιογράφους να τονίζουν πως ο παίκτης απέρριψε δύο προτάσεις της ΑΕΚ για μείωση αποδοχών, ο μάνατζέρ του, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, μίλησε στη SportDay, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν μας έχει προτείνει η ΑΕΚ μείωση αποδοχών, δεν έχουμε μιλήσει καν. Δεν ψάχνουμε ομάδα, έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει»!

Πηγή: sport-fm.gr