Μετά από την προπόνηση της Τρίτης θα είναι σε θέση ο Μάκης Χάβος να γνωρίσει εάν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βιεϊρίνια και Λίνο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» είδε στη σημερινή προπόνηση και τους δύο ποδοσφαιριστές τους να μην γυμνάζονται καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον δικέφαλο και σήμερα έκανε ατομικό. Αναμένεται αύριο το πρωί να υποβληθεί σε εξετάσεις οι οποίες θα «δείξουν» εάν το πρόβλημα έχει υποχωρήσει και εάν είναι σε θέση να προπονηθεί.

Αντίστοιχα, ο Λίνο νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Εάν τα καταφέρει, τότε, θα μπορέσει να δώσει το «παρών» και στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Σίγουρα απόντες από το ερχόμενο ματς θα είναι ο τιμωρημένος Μπρούνο Τσιρίλο και ο τραυματίας Βλάνταν Ίβιτς.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπείας στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Πηγή: sport-fm.gr