Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην Ευρώπη ο Ντίρκ Νοβίτσκι, ο οποίος συμπεριέλαβε στις πρώτες του επιλογές την Ελλάδα και Ισπανία.

Ο 32χρονος σέντερ του Ντάλας έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μάβερικς έναντι 80 εκ. δολαρίων, από πέρυσι, και τόνισε με δηλώσεις του ότι σε περίπτωση λοκ – άουτ σκέφτεται να αποχωρήσει από το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Γερμανός αστέρας είχε εκφράσει την εκτίμησή του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και πέρυσι υπήρχε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ σε ερώτηση για το που θα ήθελε να αγωνιστεί τόνισε ότι οι χώρες που θα τον ενδιέφεραν είναι η Ισπανία, η Ελλάδα και η Γερμανία.

Και αν το γεγονός ότι θα πήγαινε στην Γερμανία – όπου το επίπεδο είναι χαμηλότερο από Ελλάδα και Ισπανία – δημιουργεί ερωτήματα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο άσος των Μάβς πολιορκείται από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θεωρείται ανερχόμενη δύναμη του γερμανικού μπάσκετ και έχουν «πέσει» πολλά χρήματα στην ομάδα, ενώ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο τεράστιο «Ο2».

«Τα πάντα είναι πιθανά, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι η σεζόν του ΝΒΑ δεν θα ακυρωθεί», κατέληξε ο Νοβίτσκι.

πηγή: gazzetta