Στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να κινηθεί για τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ολυμπιακός, αφού μετά και τη δεδομένη πώληση του Ντουντού στην Ατλέτικο Μινέιρο, μεγάλωσε ο κύκλος των Βραζιλιάνων που στοίχισαν πολλά χρήματα, αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Πρόβλημα με Αβρράμ, με… νέο αίμα ο «θρύλος» κόντρα στον Ατρόμητο. Επιμένουν οι Ισπανοί για Βαλβέρδε.

Μόνο τα τυπικά μένουν για να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Ντουντού Σεαρένσε από τον οποίο οι Πειραιώτες είχαν μεγάλες προσδοκίες όταν αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος είχε και καλές στιγμές στην ομάδα, όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τον ντόρο γύρω από το όνομά του αλλά και το συμβόλαιό του με βάση τις συμμετοχές του.

Μετά το «αντίο» του Ντουντού, που θα γίνει επίσημο εντός της ημέρας, η βραζιλιάνικη παροικία στου Ρέντη χάνει ακόμη ένα μέλος, καθώς εκτός ομάδας με μορφή δανεισμού είναι τόσο ο Ντιόγκο όσο και ο Λεονάρντο οι οποίοι δεν πρόκειται να επιστρέψουν σε αυτήν.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να πάνε σε πιο κοντινές λύσεις και βασικά την ευρωπαϊκή αγορά, αφού μάλλον χαμένοι βγήκαν από την προσπάθειά τους να βρεθούν αντικαταστάτες παικτών όπως οι Ριβάλντο και Ζιοβάνι που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Χρόνος συμμετοχής στα ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της χρονιάς σε πιτσιρικάδες αναμένεται να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κόντρα στον Ατρόμητο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία των Φετφατζίδη και Ποτουρίδη, ενώ το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ούγγρο Μέγερι να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια.

Πηγή: sport-fm.gr