Ο τραυματισμός του Μπομπαντίγια φέρνει τον «επαγγελματία» Ντάνιελ Τσέζαρεκ στην ενδεκάδα του Άρη, και ο Κροάτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την εστία της παλιάς του ομάδας. Εκείνος όμως έχει στο μυαλό του να σκοράρει για τον Άρη.

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του έχει μόνο τον Άρη και πως θα πάρουν την νίκη κόντρα στον Αστέρα, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του αλλά και στον νέο του προπονητή, τον Σάκη Τσιώλη. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς της Κυριακής: «Ήμουν για τρία χρόνια παίκτης του Αστέρα αλλά τώρα αγωνίζομαι για τον Άρη. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε ελπίδες στα play off».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε φέτος: «Ήταν πραγματικά μια δύσκολη χρονιά για μένα. Εκεί που έβρισκα ρυθμό, πάλι τραυματιζόμουν. Χρειάζεται ένα διάστημα για να βρει ένας ποδοσφαιριστής τα πατήματά του, ήμουν άτυχος γενικότερα. Μετά το πρόβλημα των προσαγωγών και των κοιλιακών μου, τώρα είμαι καλά».

Για το που θα κριθεί το ματς με Αστέρα: «Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Είμαι στον Άρη και δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου. Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δυο εβδομάδες. Εγώ που ήμουν εκτός, λόγω τραυματισμού, έβλεπα ανεβασμένους τους παίκτες. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι βάλαμε επτά γκολ στα δυο τελευταία παιχνίδια. Πάμε να πάρουμε και αυτό το ματς».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Γνωρίζω την δουλειά του και έχω να πω πως είναι ένας φοβερός προπονητής και φοβερός άνθρωπος. Δίνει ηρεμία στην ομάδα. Ο Άρης δεν θα μπορούσε να φέρει καλύτερο προπονητή, πιστεύω πως είναι ιδανικός. Ήδη σε ένα μικρό διάστημα κατάφερε κι έδειξε λίγο από το έργο του».

πηγή: gazzetta