Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έριξε καρφιά κατά του Νίκου Πατέρα σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική συνέντευξη και η εφημερίδα «Πράσινη» έστειλε νέο μήνυμα με δεύτερο εξώφυλλο που απευθύνεται στον πρώην πρόεδρο.

Τα όργανα του Διοικητικού Συμβουλίου άρχισαν να ηχούν από νωρίς. Πολύ πριν φτάσουν στα γραφεία οι μέτοχοι ξεκίνησαν τις ομοβροντίες, με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να σέρνει τον χορό. Στις δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί πιο ενεργά με την ΠΑΕ αρκεί να μην συνυπάρχει στο ΔΣ με ανθρώπους που έχουν σχέση με τις κασέτες. Η αναφορά προφανώς και αφορά τον Νικόλα Πατέρα, τον οποίο ενέπλεξε ο Κούγιας ως ακροατή της κασέτας και ο Μπέος ως συνομιλητή του στις περιβόητες κασέτες.

Λίγες ώρες αργότερα, η εφημερίδα «Πράσινη» έφτιαξε δεύτερο πρωτοσέλιδο – στο οποίο εξαπολύει πυρ κατά του Πατέρα για κακοδιαχείριση, μεταγραφές-παλτά, 200 πεταμένα εκατομμύρια και πολλά άλλα. Η ουσία είναι ότι διαφαίνεται πως ο Παναθηναϊκός οδηγείται σε ένα καυτό Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη ομοψυχία και σύμπνοια. Αν όλα αυτά θα οδηγήσουν και σε εξελίξεις θα είναι κάτι που θα το ξέρουμε αργά το απόγευμα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη «Δίκη» του Blue Sky:

«Όχι δεν έγινε καμία συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Πιθανόν να βρεθούμε αύριο. Τίποτα δεν είναι σταθερό. Εξαρτάται τι θα ζητήσουν και ποιος θα το ζητήσει. Είμαι διατεθειμένος εφόσον όλοι συμμετέχουν να συμβάλω σύμφωνα με το ποσοστό που έχω.

Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση για να πάρω το 25%. Έχουν περάσει πολλά σοβαρά άτομα από τον Παναθηναϊκό και εγώ δεν πρόκειται να εμπλακώ στο ποδόσφαιρο όσο υπάρχουν οι κασέτες. Δεν είμαι διατεθειμένος αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση. Δεν θέλω να είμαι στο διοικητικό συμβούλιομε ανθρώπους που μπορεί να έχουν εμπλακεί σε αυτό το σκάνδαλο. Δεν έχω να επιτεθώ σε κανέναν. Τους σέβομαι όλους. Αν έχουν γίνει παρατράγουδα να έρθουν στο τραπέζι.

Εγώ έχω το μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο θα βοηθήσω όσο μπορώ να βγούμε από το τέλμα. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει».

Για τα ματς με την Μπαρτσελόνα: «Με τη βοήθεια του Θεού θα κάνουμε το 2-1. Εμείς θα καταβάλουμε προσπάθεια για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα γίνει πολύ καλό παιχνίδι. Καλώ τους φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν καλή συμπεριφορά και να μην εμπλακούν σε θέματα που δεν έχουν σχέση με τον αγώνα».

πηγή: gazzetta