Να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν θέλει να αποκτήσει ένα από τα ονόματα που ακούγονται για αντικαταστάτες του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ. Πρώτος στην λίστα φέρεται να είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη ρήτρα του να φτάνει τα 22 εκ ευρώ!

Ο πορτιέρο του ισπανικού συλλόγου έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του όχι μόνο την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά κυρίως τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν θέλει πάλι να καταφύγει σε δεύτερες λύσεις – όπως στο διάστημα ανάμεσα σε Σμάιχελ και Φαν ντερ Σαρ – όμως για να προχωρήσει σε έναν από τους επιλεχθέντες παίκτες του, θα πρέπει κυριολεκτικά να τους χρυσώσει.

Πιθανότατα να χρειαστεί να κάνει ρεκόρ μεταγραφής τερματοφύλακα στην Πρέμιερ Λιγκ, που παραμένει ανέγγιχτο από την απόκτηση του Κρεγκ Γκόρντον από τη Σάντερλαντ. Και πώς να μην σπάσει όταν πρώτος στη λίστα είναι ο Ντε Χέα των 22 εκ ευρώ και δεύτερος ο Στεκέλενμπουργκ με τον Άγιαξ να έχει αποδείξει ότι πουλάει… αλλά πουλάει καλά. Στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες άλλωστε στη Λίβερπουλ δεν έπεσε ούτε σεντ κάτω από όσα ζήτησε την πρώτη ημέρα.

Πηγή: sportfm.gr