Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο.

Σε δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ο Αργεντινός τόνισε ότι το περιστατικό με την έκρηξη στο σπίτι του «ξεπέρασε τα όρια» και προκάλεσε δυσαρέσκεια στον ίδιο και στην οικογένειά του.

Παρουσιάζεται ενοχλημένος, δε, σε τέτοιο βαθμό που να δηλώνει ότι «θα παραμείνω μέχρι το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε».

«Ήταν κάτι άσχημο, δυσάρεστο, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά. Ήμασταν στο κρεβάτι και ακούσαμε τις εκρήξεις», φέρεται να δήλωσε ο Σκόκο για το περιστατικό στο ραδιόφωνο «Zapping Sport». «Είδα ότι είχαν πετάξει μία μολότοφ σε έναν θάμνο μπροστά από το σπίτι. Η φωτιά σβήστηκε, όμως και δεν έγινε κάτι περισσότερο», συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος για το αν το θέμα σχετίζεται με το παιχνίδι του «Καραϊσκάκη», ο Σκόκο, τόνισε ότι «ήταν μια άσχημη ήττα σε ένα ντέρμπι και δεν άρεσε στον κόσμο, αλλά ούτε και σε μας» και κατέληξε: «Αυτό που έγινε, όμως, ξεπερνά τα όρια. Παραβίασαν την προσωπική μου ζωή. Προκάλεσαν δυσαρέσκεια σε μένα και στην οικογένειά μου».

Στο τέλος του, δε, το δημοσίευμα κάνει λόγο για μη επιθυμία πλέον του Σκόκο (μετά το περιστατικό) να παραμείνει στην ΑΕΚ και επικαλείται δήλωση του ίδιου, σύμφωνα με την οποία «θα παραμείνω στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο και μετά θα δούμε».

Πηγή: sport-fm.gr