Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει κρύψει ποτέ την προτίμησή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και θέλει να προπονήσει ξανά κάποια αγγλική ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός αποκαλύπτει σε ποιες ομάδες θα πήγαινε και σε ποιες όχι, τονίζοντας ότι όνειρο του είναι η επιστροφή στην Λίβερπουλ.

«Είμαι πραγματικά περήφανος που έχω υπάρξει προπονητής της Λίβερπουλ και θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω εκεί. Δεν μπορείς να ξέρεις πότε μπορεί να συμβεί αυτό, αφού ο Κένι κάνει πολύ καλή δουλειά. Τι να πω; Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το μέλλον», τόνισε στο «SkySports» ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος αποχώρησε από τους «κόκκινους» το περασμένο καλοκαίρι, ρωτήθηκε και για την απάντησή του σε πιθανή πρόταση από τις «μισητές» στη Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Έβερτον: «Για άλλες ομάδες θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Οι οπαδοί στην πόλη του Λίβερπουλ ξέρουν σε ποιες ομάδες δεν θα πήγαινα, αν και πιστεύω ότι αυτές οι 2 ομάδες δεν θα μου προσέφεραν δουλειά, έτσι κι αλλιώς. Είμαι επαγγελματίας, αλλά προφανώς οι μεγάλοι αντίπαλοι της Λίβερπουλ δεν το βλέπουν έτσι. Δεν θα πω για ποιες πρόκειται αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο να το καταλάβετε από μόνοι σας».

Πηγή: sport-fm.gr