Ο ένας υπόσχεται Ζίκο, ο άλλος… Φαν Μπάστεν. Το όνομα του ολλανδού τεχνικού, προστέθηκε στη λίστα με τους προπονητές που θα αναλάβουν τα ηνία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά από τις εκλογές της 26ης Μαρτίου.

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν αποτελεί επιλογή του Μπρούνο Ντε Καρβάλιο για την τεχνική ηγεσία της Πορτογαλικής ομάδας εάν αυτός κερδίσει στις αρχαιρεσίες του συλλόγου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ημέρες.

Αυτόματα, ο Φαν Μπάστεν γίνεται αντίπαλος του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, του Βραζιλιάνου, Ζίκο, ο οποίος ο οποίος είναι η επιλογή του έτερου υποψηφίου για τον προεδρικό θώκο της Σπορτινγκ.

«Ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ να μιλήσω πορτογαλικά, αλλά είμαι έτοιμος να μάθω πολύ γρήγορα και μάλιστα άμεσα», ήταν τα πρώτα λόγια του ολλανδού τεχνικού στον Πορτογαλικό Τύπο όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

«Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Η Σπόρτινγκ είναι μια μεγάλη ομάδα και στόχος μου είναι να την επαναφέρω στην κορυφή, δηλαδή, εκεί που πρέπει να βρίσκεται», πρόσθεσε, μπαίνοντας στο… πετσί του ρόλου του.

«Ελπίζω να δουλέψουμε πολύ καλά και να μπορέσουμε να κάνουμε μεταγραφές και να ξεπεράσουμε τις αντιπάλους μας Πόρτο και Μπενφίκα. Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ αξίζουν να είναι… πρωταθλητές. Γνωρίζω τον Μπρούνο ντε Καρβάλιο. Το μόνο που ζητώ είναι να έχω ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό ρόστερ», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr