Σε λάθος χειρισμούς της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια απέδωσε η FIFA το πρόβλημα που προέκυψε με τον πρώην παίκτη του Άρη, Φρανθίσκο Χαβίτο. Μάλιστα, η «κίτρινη» ΠΑΕ εξέδωσε την Παρασκευή (18/3) ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για δημοσιεύματα και δηλώσεις που παραπληροφόρησαν το φίλαθλο κοινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα, δηλώσεις και… τοποθετήσεις -που τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα οδήγησαν σε απόλυτη παραπληροφόρηση το φίλαθλο κοινό- αναφορικά με υποτιθέμενη ευθύνη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο θέμα της μεταγραφής του πρώην ποδοσφαιριστή μας Φρανθίσκο Χαβίτο στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και την μη συμμετοχή του στο Ισπανικό πρωτάθλημα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να σημειώσει τα παρακάτω:

Η FIFA κοινοποίησε στην ΕΠΟ, στην Ισπανική Ομοσπονδία, στην Ντεπορτίβο και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ την απόφασή που έλαβαν τα αρμόδια όργανα της στις 11 Μαρτίου με αριθμό 11-00659/ΤΜS 24723. Στην 12σελιδη συνολικά απόφαση αναφέρονται τα 5 σημεία για τα οποία η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη και πως το πρόβλημα προέκυψε από λάθος χειρισμούς της ισπανικής ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr