Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ομάδα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εξέδωσε ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Παράλληλα, καλεί τους παίκτες του «Δικεφάλου» να… κλείσουν στόματα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό!

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη νίκη στην αφιλόξενη Τούμπα και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Εμείς και όλος ο ενωσίτικος λαός πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας με την επιτυχία σας και αναμένουμε με λαχτάρα την ώρα και την στιγμή που θα επαναφέρετε την ΑΕΚάρα μας ξανά στον δρόμο των τίτλων! Πραγματικά, έχετε καταφέρει πολλά, παρά τα χίλια προβλήματα, την κακή οικονομική κατάσταση και την έλλειψη γηπέδου. Είστε μάγκες, γι’ αυτό σας αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια!

Τίποτα όμως δεν τελειώνει εδώ! Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη. Πρέπει να παλέψετε μέχρι το τέλος της σεζόν και να τερματίσει η ομάδα, όσο πιο ψηλά γίνετε. Περιμένουμε την Κυριακή, να μιλήσει η ενωσίτικη ψυχή και στο Καραϊσκάκη, ένα γήπεδο στο οποίο πρέπει να κλείσετε… στόματα».