Απομακρύνθηκε ο κίνδυνος τιμωρίας παικτών του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος ποδοσφαιριστών των «πράσινων», παρότι πληροφορίες ανέφεραν πως η έκθεση της αστυνομίας έκανε λόγο για συμμετοχή κάποιων εξ αυτών σε συμπλοκές με οπαδούς. Προφανώς κρίθηκε ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονταν σε αυτοάμυνα.

Το πιθανότερο είναι να μην κληθούν σε απολογία ούτε από τον αθλητικό δικαστή (πρωτοβάθμιο όργανο της Σούπερ Λίγκας), πράγμα που σημαίνει πως δεν θα τιμωρηθούν για όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ανησυχία με Λέτο

Ένα απρόοπτο περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Σεμπάστιαν Λέτο αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος, για προληπτικούς κυρίως λόγους, επειδή δέχτηκε ένα χτύπημα στο αριστερό πόδι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του, αν και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του κόντρα στον Ατρόμητο, στον οποίο είναι τιμωρημένος, όπως και οι Ζιλμπέρτο και Βύντρα.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, εκ των οποίων το πρώτο εκτελούσε ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης ενώ τα άλλα δύο έπαιζαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική και εναλλάξ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ατομικό έκαναν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ορέστης Καρνέζης, σε αντίθεση με τον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα θεραπείας του. Ο Λουίς Γκαρσία συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε και αυτός ατομικό.

Πηγή: sport-fm.gr