Ανούσιες κινήσεις για χάρη εντυπωσιασμού υποστηρίζουν από τον Ολυμπιακό πως είναι τα περί προσφυγής στην UEFA που έχει εξαγγείλει ο Παναθηναϊκός. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ξέρουν ότι οποιοσδήποτε φάκελος πάει στην Ευρωπαϊκή ή την Παγκόσμια Ομοσπονδία θα επιστραφεί στην ΕΠΟ και δεν πιστεύουν ότι οι «πράσινοι» έχουν τέτοια άγνοια επί του θέματος.

Επίσης, αναφορικά με την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Σούπερ Λίγκα, δεν θεωρούν ότι η πλειοψηφία των υπολοίπων ΠΑΕ του πρωταθλήματος θα συνταχθεί με τον Παναθηναϊκό, ώστε να εκπέσει από το αξίωμα του προέδρου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Στο θέμα των διαιτητών, από την άλλη πλευρά τονίζουν: «Αν ο Παναθηναϊκός θέλει τη διαγραφή του Καλόπουλου, των βοηθών και του παρατηρητή, πρέπει να θέλει και τη διαγραφή όλων των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών που έχουν κάνει σφάλματα από την πρώτη αγωνιστική. Δεν μπορεί να βλέπει μόνο ένα παιχνίδι και να αγνοεί τα υπόλοιπα».

Εκτός από τον φάκελο του Παναθηναϊκού που θα πάει στην UEFA, ετοιμάζει έναν ξεχωριστό και ο Τζιμπρίλ Σισέ, για τον οποίο τα σχόλια από τον Πειραιά αναφέρουν: «Θα ήταν πιο αξιόπιστος αν έλεγε βαρβάρους και τους οπαδούς της ομάδας του που είχαν μπει στο γήπεδο και κυνηγούσαν τους συμπαίκτες του. Αν το είχε κάνει, θα δικαιούταν να ομιλεί».

Αντίθετη είναι η εικόνα που έχει σχηματιστεί για τους Καραγκούνη και Κατσουράνη στον Ολυμπιακό, αφού έχουν προκαλέσει θετικά σχόλια οι δηλώσεις των δύο Ελλήνων παικτών περί εκτόνωσης της έντασης.

Εκτός αυτών βέβαια, υπήρχαν και ειρωνικά σχόλια για τα περί συσπείρωσης που άκουγαν από την πλευρά του Παναθηναϊκού, στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου δεν έδωσαν το «παρών» οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας, οι οποίοι βέβαια δεν αποτελούν μέλη του, αλλά εκπροσωπούνται.

Πηγή: sport-fm.gr