Απαράδεκτα και καταδικαστέα είναι από την πλευρά του Ολυμπιακού, τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως υποστηρίζουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, το ίδιο απαράδεκτο ήταν και το ποτήρι που «έφαγε» ο Μιραλάς στο μάτι στην Τούμπα, αλλά και η επίθεση στην αποστολή της ομάδας στο περσινό «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Όπως υποστηρίζουν μάλιστα, καταντάει και… γραφικό να σκέφτεται ο Παναθηναϊκός να γίνει πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό, πέραν άλλων θεμάτων, όπως εκείνο του Σισέ, όταν όλοι ξέρουν αν υπάρχει και πόσο καιρό το θέμα της αποχώρησής του.

Και τώρα τα… ρεκόρ
«Τρένο» για να καταρρίψει άλλα πέντε ρεκόρ πάει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά το οκτώ στα οκτώ στην επαρχία (χωρίς να δεχθεί γκολ μάλιστα), υπάρχουν ακόμα το σερί των 16 διαδοχικών νικών, το απόλυτο στα εντός έδρας, των περισσότερων νικών, της καλύτερης άμυνας και της μεγαλύτερης διαφοράς.

Τέλος, τη δεύτερη μέρα του ρεπό τους απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή: sport-fm.gr