Ήταν μία άδικη νίκη του Ολυμπιακού… Σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού…

Βλέποντας χθες βράδυ τον Σκάι, που έδειξε από άλλη κάμερα τη φάση του γκολ του Κατσουράνη, βεβαιώθηκα ότι ήταν κανονικό. Διότι έτσι φαίνονταν κι από τις κάμερες της ΝΕΤ, ωστόσο άλλο το τι φαίνεται κι άλλο το τι σίγουρα είναι.

– Εδώ λοιπόν έχουμε μία αδικία εις βάρος του Παναθηναϊκού. Έχουμε έτσι και μία άδικη νίκη του Ολυμπιακού, υπό την έννοια ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, από την στιγμή που θα έπρεπε το σκορ να είναι 1-2 στο 81’. Και με 12 λεπτά ακόμη στο παιχνίδι αν μη τι άλλο ήταν δύσκολο να έφτανε στη νίκη ο Ολυμπιακός. Θεωρητικά το καλύτερο που θα μπορούσε να πετύχει ήταν ένα ισόπαλο αποτέλεσμα.

– Ήταν μία άδικη νίκη, σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα, που φαίνεται πως θα πάρει ο Ολυμπιακός. Ίσως σε ένα από τα πιο δίκαια πρωταθλήματα. Και λόγω της βαθμολογικής διαφοράς, που είναι σημαντική, αλλά κι επειδή αυτή ακριβώς η σημαντική διαφορά θα έπρεπε να ήταν ακόμη μεγαλύτερη, εάν δεν είχε «συντηρηθεί» με μία ολόκληρη σειρά διαιτητικών αποφάσεων, που συγκυριακά ήταν όλες υπέρ του Παναθηναϊκού.

– Διότι ακούω από πολλούς να λένε ότι τον Παναθηναϊκό στα δύσκολα φέτος τον στήριξε ο Σισέ. Με τα αλλεπάλληλα γκολ του. Ε, όχι μόνο ο Σισέ ρε παιδιά. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

– Τον στήριξαν κι άλλοι τον Παναθηναϊκό. Με τα ανθρώπινα λάθη τους. Ανθρώπινο όπως μπορεί να ήταν η ακύρωση του γκολ του Κατσουράνη.

Πηγή: sport-fm.gr