Ο αμυντικός της Άρσεναλ, Γιοάν Ντζούρου, δήλωσε ότι δεν φοβάται τον Λιονέλ Μέσσι ενόψει της αναμέτρησης εναντίον της Μπαρτσελόνα και πως η ομάδα του δεν πρέπει να επικεντρωθεί μόνο σε αυτόν.

Το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα είναι ένα από το πιο ενδιαφέροντα της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, όχι μόνο του μεγέθους των ομάδων που αγωνίζονται, αλλά και λόγο της περυσινής τους αναμέτρησης που προσέφερε δυο εντυπωσιακά παιχνίδια.

Ο Γιοάν Ντζουρού των κανονιέρηδων ρωτήθηκε εάν φοβάται την επερχόμενη αναμέτρηση του με τον Μέσσι, ο οποίος στον περυσινό αγώνα της Βαρκελώνης πέτυχε 4 γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο επίσημο σάιτ της FIFΑ:

«Δεν φοβάμαι, εάν φοβόμουν δεν θα έπαιζα. Ο Μέσσι είναι απλά ένας πολύ καλός παίκτης. Το έχει δείξει σε όλο τον κόσμο αυτό, αλλά εγώ είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρουμε για τον Μέσσι, αλλά δεν αφορά μόνο αυτόν το παιχνίδι. Υπάρχει και ο Τσάβι και ο Αντρές Ινιέστα ακόμη. Κάθε παιχνίδι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, δεν το βλέπω σαν μεγαλύτερο επειδή παίζουμε με την Μπαρτσελόνα. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά για μένα και για την ομάδα είναι ένα κανονικό παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να περάσουμε. Όλοι ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν, έχουμε δει τα παιχνίδια τους. Αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, αλλά να μην ξεχνάμε ότι έχουμε και εμείς πολύ καλούς επιθετικούς».

πηγή: gazzetta