Με φουλ επιθετικό σχήμα και στόχο τη νίκη που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στα play-offs θα παραταχθεί ο Άρης στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (19:30, Novasports 1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ενδεχόμενη κατάκτηση των τριών βαθμών θα φέρει τους «κίτρινους» στην πεντάδα και με σαφώς ευνοϊκότερο πρόγραμμα από τους ανταγωνιστές του για την πέμπτη θέση. Για το λόγο αυτό ο Γιάννης Μιχαλήτσος έδειξε πως σχεδιάζει να κατεβάσει ενδεκάδα με 4-2-3-1 και τον Κόκε να κινείται πίσω από τον Μπομπαντίγια, που θα κάνει ντεμπούτο. Ο Βελλίδης θα πάρει τη θέση του τραυματία Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, η άμυνα θα παραμείνει σταθερή, με τους Ρονάλντο, Λαζαρίδη (στόπερ), Βαγγέλη (δεξί μπακ) και Μίσελ (αριστερό μπακ), Φατί και Πρίττας θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Νέτο θα είναι και πάλι δεξί χαφ, ο Τόχα στο αντίθετο άκρο, ενώ ο Κόκε θα δίνει βοήθειες στον… φουνταριστό Μπομπαντίγια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουάνμα, Οριόλ, Μενδρινός, Σακάτα, Τσέζαρεκ και Καστίγιο. Ο τελευταίος θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε, δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά στο περιβάλλον του τονίζει πως αντιμετωπίζει τον αποψινό αγώνα ως επαγγελματίας και αν κληθεί να παίξει θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο τεχνικός του Άρη επισημαίνει στους παίκτες του να μην έχουν το μυαλό τους στον αγώνα της Τρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «32» του Europa League.

* Η παράδοση είναι ελαφρώς υπέρ του Άρη, καθώς ως γηπεδούχος μετρά 16 νίκες έναντι 14 του Ολυμπιακού, ενώ 20 ματς έληξαν ισόπαλα. Οι «κίτρινοι» την τελευταία τετραετία έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η τελευταία τους ήττα ήταν τη σεζόν 2006/07 με 3-2.

Πηγή: sport-fm.gr