Με γκολ των Γκοτζαμανίδη και Δοϊρανλή η Λαμία, η οποία έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, πήρε την πρώτη της νίκη στα play out με το 2-1 επί του Πανσερραϊκού, ο οποίος είχε προηγηθεί.

Ο αγώνας άρχισε με τους φιλοξενούμενους να κάνουν αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Γκαλβάν, τον οποίο αντικατέστησε ο Ντέλετιτς, και συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και να πλησιάσουν στο γκολ.

Ένα γκολ που πέτυχαν πρώτοι οι Σερραίοι και συγκεκριμένα στο 26′, όταν ο Στάικος βρήκε χώρο και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς για το 0-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο καθώς οι Αθανασακόπουλος (29′) και Τσιάκας (42′) δεν κατάφεραν να βρουν στόχο με σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Στο 62′ ο Γκοτζαμανίδης με κεφαλιά, μετά το φάουλ του Σόρια, βρήκε δίχτυα για το 1-1 και από εκεί και πέρα η Λαμία πίεσε για το δεύτερο γκολ.

Δεν το πέτυχε στο 76′ καθώς η μπάλα πήγε στο δοκάρι από το σουτ του Ιμπάνιεθ εντός περιοχής, το πέτυχε όμως στο 79′ με τον «κεραυνό» του Δοϊρανλή εκτός περιοχής, παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στα play out.

Λαμία: Κόστιτς, Βιτλής (83′ Ρινγκ), Ντεντάκης, Γκοτζαμανίδης, Σόρια, Χαντάκιας, Σουρλής (90′ Σακόρ), Τσιμπόλα (56′ Δοϊρανλής), Αθανασακόπουλος, Τσιάκας (56′ Ιμπάνιεθ), Βλαχομήτρος.

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας, Ντάβιντσον, Φέλτες, Στάικος (79′ Σοφιανός), Ομεονγκά (85′ Αλσράντι), Ζελέν, Γκαλβάν (6′ Ντέλετιτς), Φαρές, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ.