Ο ΟΦΗ, όπως και ο Ολυμπιακός, πήρε 21.939 εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και από Τετάρτη (30/4) θα βγουν προς διάθεση, με τους οπαδούς να ανυπομονούν.

Οι Κρητικοί είχαν… δεκαετίες ολόκληρες να φτάσουν στον τελικό του κυπέλλου, φέτος όμως τα κατάφεραν και όλοι στον σύλλογο ανυπομονούν για την 17η Μαΐου, όταν και θα αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ.

Δίπλα στον ΟΦΗ, φυσικά, θα είναι οι οπαδοί του, με τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι να βγαίνουν προς διάθεση την Τετάρτη (30/4), όταν και θα βγει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ με όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα πάντως, τις πρώτες δύο μέρες τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο για όσους φιλάθλους αγόρασαν έστω μια φορά εισιτήριο διαρκείας την τελευταία 4ετία και ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει μέχρι και πέντε «κομμάτια».

Από την Παρασκευή (2/5) θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και όσοι φίλαθλοι αγόρασαν έστω μια φορά την τελευταία διετία απλό εισιτήριο για αγώνα του ΟΦΗ αλλά όχι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με την πληρωμή να γίνεται μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά μέσω της Ticketmaster.