Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το δεύτερο παιχνίδι προημιτελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ανατροπή ενός αποτελέσματος με δύο γκολ διαφορά δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα παρατάξει με επιθετικούς προσανατολισμούς την ομάδα του.

Όχι μόνο στην σύνθεση, αλλά και στον ψυχισμό, αφού για να γυρίσεις εκτός έδρας ντέρμπι, πρέπει πάνω απ’όλα να το πιστέψουν οι ίδιοι οι αθλητές.

«Κομάντος» θέλει ο Παναθηναϊκός στη σύνθεσή με την ΑΕΚ, αφού σε τέτοια παιχνίδια το πάθος, η θέληση, η συγκέντρωση και η πίστη, δίνουν το ζητούμενο. Και όλες οι ομιλίες των αρμόδιων προς τους ποδοσφαιριστές, ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Και του Πολέμη, και του Φρέιτας που τους αποχαιρέτησε και του Φερέιρα.

Από εκεί και έπειτα, μια θέση παίζεται για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Οι σίγουροι δέκα είναι οι εξής: Ο Καρνέζης, όπως και σε όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου ΟΠΑΠ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, η απουσία του Μπουμσόνγκ που ταλαιπωρείται από πόνους στη γάμπα χρίζει οπισθοφύλακες τους Καντέ και Σαριέγκι. Δεξιά τους ο Βύντρα, ο οποίος έκλεισε 7 χρόνια θητείας στο «τριφύλλι» και αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος.

Στο κέντρο, μοναδικός αμυντικός μέσος θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος θα έχει το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ άμυνας και κέντρου. Οι Νίνης και Κατσουράνης θα είναι μπροστά από τον Βραζιλιάνο ως εσωτερικού μέσοι. Η τριπλέτα των επιθετικών θα αποτελείται από τον Σισέ που θα είναι στην κορυφή, τον Λέτο στα αριστερά, ενώ δεξιά είναι και το μοναδικό ερώτημα. Ο Χριστοδουλόπουλος έχει ένα προβάδισμα έναντι του Μαρίνου, ενώ μικρές πιθανότητες υπάρχουν και για τον Γκοβού.

Στα αξιοσημείωτα της αποστολής, το γεγονός πως για πρώτη φορά θα είναι μέλος της, και μάλιστα σε ντέρμπι ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ομάδας Νέων, Καπίνος. Η απουσία του Τζόρβα και ο δανεισμός του Φερνάντες τον έχρισαν ως δεύτερο τερματοφύλακα.

Πηγή: sportfm.gr