Την προσοχή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στρέφει πλέον ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία επανέφερε τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση στο +7.

Το «τρίποντο» ήρθε, η διαφορά αυξήθηκε πάλι και το ρεκόρ έγινε. Τίποτα από αυτά όμως δεν βρίσκεται πλέον στο μυαλό του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει οι παίκτες του να επικεντρωθούν στον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης, όπου θα πρέπει να πάνε και να πάρουν την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, με το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης να τους… αναγκάζει να κυνηγήσουν τη νίκη η μια ισοπαλία με περισσότερα γκολ.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος αποχώρησε με πρησμένο γόνατο από το Πανθεσσαλικό, ύστερα από μια κλοτσιά που δέχτηκε. Ο τραυματισμός τους μεσοεπιθετικού των «ερυθρολεύκων» θα εκτιμηθεί καλύτερα σήμερα, με το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί να κρίνουν τη συμμετοχή του στο ματς της Τούμπας.

Εκτός του Ριέρα, ο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. Ο νεαρός αμυντικός επρόκειτο να αγωνιστεί με την ομάδα Νέων στον Βόλο, αλλά τελικά αποκλείστηκε από την αποστολή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν περίπου μήνα.

Στην Τούμπα είναι πολύ πιθανό να παίξει για πρώτη φορά βασικός ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στη χθεσινή αναμέτρηση και ο Βαλβέρδε τον ετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα οι Πειραιώτες έχουν δύο ημέρες προετοιμασίας και αν δεν προκύψει κάτι άλλο, θα παραταχθούν με την ίδια περίπου 11άδα.

Πηγή: sport-fm.gr