Για μαλλί πήγε ο Ρέντναπ και τελικά βγήκε κουρεμένος! Ακριβά πλήρωσε το ταξίδι του στην Ισπανία ο τεχνικός της Τότεναμ, με σκοπό να δει από κοντά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο, αφού έξω από το γήπεδο τον λήστεψαν.

Πριν προλάβει να μπει στο γήπεδο και ενώ απολάμβανε τη βόλτα του έξω από το «Βιθέντε Καλντερόν» μαζί με τον βοηθό του, Κέβιν Μποντ, ο Ρέντναπ είδε δύο ανθρώπους να έχουν πέσει στα πόδια του και να του τραβούν το παντελόνι. Ο 63χρονος προσπάθησε να τους απωθήσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε με επιτυχία,

«Περπατούσα με τον Κέβιν έξω από το γήπεδο, όπου η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Πήραμε κάτι γλυκά και αμέσως δύο τύποι έπεσαν στα πόδια μου και μου τραβούσαν το παντελόνι. Σκέφτηκα τι κάνουν; Δεν έδωσα σημασία, αλλά μετά προσπάθησα να τους σπρώξω. Στη συνέχεια και ενώ προσπαθούσα να τους απομακρύνω εμφανίστηκαν συνολικά έξι, όταν πήγα να βάλω το χέρι στη τσέπη μου, συνειδητοποίησα πως μου τα είχαν πάρει όλα, χρήματα, πιστωτικές κάρτες, τα πάντα», ήταν τα λόγια του Ρέντναπ, ο οποίος και το ταξίδι έκανε, και τον λήστεψαν και το παιχνίδι δεν χάρηκε.

Τυχερός στην ατυχία του, οι ληστές δεν πήραν ούτε το διαβατήριο του, ούτε το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο μετά από αυτό οι δύο άντρες δεν είχαν χρήματα ούτε για ένα ποτήρι… κρασί. «Πιθανότατα δεν ήξεραν ποιος είμαι. Φορούσα ένα παλτό και μάλλον έμοιαζα με χαζό και σκέφτηκαν πως, εδώ είμαστε, δεν είναι Ισπανός. Πιθανότατα μετά από αυτό θα πήγαν σε κάποιο εστιατόριο, ενώ εμείς δεν είχαμε χρήματα ούτε για ένα ποτήρι κρασί», συμπλήρωσε ο Ρέντναπ.

Πηγή: sport-fm.gr