Υποδοχή ηρώων αναμένεται το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague κατακτώντας το 7ο κύπελλο Ευρώπης.

Ο Κώστας Σλούκας κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συρρεύσει μαζικά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για «να πανηγυρίσει μαζί μας».

Αρκετές γειτονιές της Αθήνας –με αποκορύφωμα τους Αμπελόκηπους και την Ομόνοια– γέμισαν κόσμο που πανηγύριζε για τη σπουδαία νίκη.

Το τέλος και του τελευταίου δευτερόλεπτου του συναρπαστικού τελικού σήμανε την έναρξη των έξαλλων πανηγυρισμών των «πρασίνων», οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους μεγάλων και μικρών αστικών πόλεων, αλλά και στα νησιά, και γενικά έκαναν τη νύχτα μέρα από τη μια ελληνική γωνιά έως την άλλη.

Τους «πράσινους» όμως στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει και κάτι ακόμα: Ένα ανοιχτό λεωφορείο!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με αυτόν τον τρόπο, με το ανοιχτό λεωφορείο να έχει πράσινο χρώμα και να γράφει πάνω «King is Back» (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε), δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα λόγω της κατάκτησης του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας.