Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει το Final 4 της Euroleague και σε ερώτηση για το αν θα παίξει στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό στο μέλλον απάντησε πως… μάλλον θα αγοράσει μία από τις δύο ομάδες, αν φυσικά πωλούνται.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος έγινε και… ρεπόρτερ παίρνοντας συνέντευξη από τον αδερφό του, Κώστα, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε, ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του στα Πράσινα ή στα Ερυθρόλευκα στο μέλλον.

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι ο Φιλαθλητικός θα τον ανεβάσω στην Α1! Ή θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα», ήταν τα λόγια του, προφανώς και με χιουμοριστική διάθεση.