Ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (25/5) τον Παναθηναϊκό στον κεκλεισμένων των θυρών τελικό του κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και οι οπαδοί του αναχώρησαν την αποστολή της ομάδας κατά την αναχώρησή της από Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Βόλο.

Οι Κίτρινοι ολοκλήρωσαν με ήττα από τον ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα αλλά αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που έχουν ήδη ξεχάσει αφού έχουν μπροστά τους το μεγαλύτερο, για τους ίδιους, παιχνίδι της σεζόν. Αυτό στο οποίο θα διεκδικήσουν ένα τρόπαιο και παράλληλα την έξοδο στην Ευρώπη.

Το μυαλό όλων στις τάξεις του Άρη, επομένως, είναι στον τελικό και οι οπαδοί αφού δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου αποφάσισαν να αποθεώσουν την ομάδα κατά την αναχώρησή της από Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι των Κίτρινων φώναξαν συνθήματα για κατάκτηση του κυπέλλου και στη συνέχεια ήθελαν να ακολουθήσουν ως ένα σημείο το πούλμαν της ομάδας με μηχανοκίνητη πορεία, κάτι που δεν επέτρεψε η αστυνομία, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση για λίγα λεπτά αλλά τελικά επανήλθε η ηρεμία.