Με στόχο το ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης υποδέχεται ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ (21:00 Conn-x TV/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Καβάλα είναι αυτό που προβληματίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος προτίθεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με αλλαγές στον πρώτο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ. Ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει σκέψεις για να ξεκουράσει τον Κώστα Κατσουράνη, ενώ επανέρχεται στο αρχικό σχήμα ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στον τελευταίο ματς. Απόντες θα είναι και Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, οι οποίοι αν και ξεπέρασαν ιατρικώς τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ο προπονητής των «πρασίνων» γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ματς σε διπλούς αγώνες, αλλά και την αξία ενός εκτός έδρας γκολ και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τους παίκτες του «καθαρό» σκορ. «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και επειδή στο Κύπελλο τα εκτός έδρας γκολ μετρούν διπλά, γι’ αυτό και οφείλουμε να μη δεχθούμε γκολ. Χρειάζεται να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς» ήταν τα λόγια του Φερέιρα στους παίκτες του.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας θα παρατάξει, όπως όλα δείχνουν τους Καρνέζη (αντί Τζόρβα) στα δοκάρια, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι στην άμυνα, Σιμάο, Μαρίνο (αντί Κατσουράνη), Νίνη στα χαφ και Λέτο (αντί Γκαρσία), Χριστοδουλόπουλο (αντί Γκοβού), Σισέ στην επίθεση. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ωστόσο η χρησιμοποίηση ενός εκ των Καραγκούνη, Γκαρσία αντί του Νίνη.

Αύριο «κληρώνει» για πρόεδρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης περιμένουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα του προέδρου, έστω μέχρι το καλοκαίρι. Το όνομα του Δημήτρη Γόντικα θεωρείται απίθανο να μην προταθεί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ο ίδιος, με αποτέλεσμα να στραφούν οι μέτοχοι στις άλλες λύσεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Τα ονόματα που «ακούγονται» είναι των Βεκρή, Νίκα, Αδαμάντιου και Λεωνίδα Πολέμη, αλλά και των Μαυροκουκουλάκη, Δάβαρη, με μερικά να είναι εξαρχής εκτός λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.

Έρχεται για τους Βραζιλιάνους η Γκρέμιο

Τον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού περιμένουν και οι διοικούντες την Γκρέμιο ώστε να κινηθούν για την απόκτηση των Γκάμπριελ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι Βραζιλιάνοι θέλουν και τους δύο παίκτες, προσφέροντας ανταλλάγματα και χρήματα για την απόκτησή τους. Ωστόσο, από την πλευρά του το «τριφύλλι» πολύ δύσκολα θα δεχθεί να παραχωρήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αφού θα δημιουργήσει κενό στη μεσαία του γραμμή. Αν, όμως, καταφέρει και βρει αντικαταστάτη για τον Βραζιλιάνο χαφ, τότε δεν αποκλείεται να αποδεχθεί την πρόταση της Γκρέμιο. Οι Ρινάουντο και Γκέρα (σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ) είναι τα δύο ονόματα που «παίζουν» πιο δυνατά.

Πηγή: sport-fm