Με ενισχυμένη μεσαία γραμμή θα παραταχθεί την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. 4-4-1-1 με τον Ίβιτς στον άξονα και τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή σκέφτεται ο Μάκης Χάβος, ο οποίος «έκοψε» από την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους» τους Μπουσαϊντί, Μαλεζά και Βιτόλο.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου», για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, ολοκληρώθηκε την Τρίτη και αμέσως μετά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα και η οποία αποτελείται από τους 19 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Εκτός, δηλαδή, είναι ο τραυματίας Βιτόλο, ο… φευγάτος Μπουσαϊντί και ο Μαλεζάς, ο οποίος είναι έτοιμος, αλλά όχι για ένα τόσο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι. Στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, πάντως, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα μπορεί να αγωνιστεί.

Όσο για τα πλάνα του προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αυτά φάνηκαν (ήδη) από τη χθεσινή προπόνηση. Ο Μάκης Χάβος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-4-1-1, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους -από δεξιά προς τα αριστερά- Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο στην άμυνα, τους Γκαρσία και Τσουκαλά στον άξονα, τον Φωτάκη δεξιά, τον Βιεϊρίνια αριστερά, μπροστά από την τετράδα τον Ίβιτς και στην κορυφή τον Σαλπιγγίδη.

Πηγή: sport-fm