Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Φενέρμπαχτσε (19:45) με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα προς του ημιτελικούς του Europa Conference League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να δώσει θέση βασικού στον Στέβαν Γιόβετιτς τελικά.

Το αν θα ήταν ή όχι στο αρχικό σχήμα ο Μαυροβούνιος επιθετικός ήταν ένα από τα θέματα της χθεσινής (10/4) συνέντευξης Τύπου, στην οποία ο προπονητής των Ερυθρόλευκων είχε αποφύγει να απαντήσει, λέγοντας όμως πως είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Και η απόφασή του, τελικά, ήταν να δώσει θέση βασικού στον Γιόβετιτς.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός παρατάσσεται στον πρώτο προημιτελικό με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξί εξτρέμ τον Ροντινέι, αριστερά τον Ορτέγκα και στόπερ τούς Κάρμο και Ρέτσο. Από εκεί και πέρα, οι Τσικίνιο και Έσε θα είναι δίδυμο στα χαφ, με τον Φορτούνη δεξί εξτρέμ, τον Μασούρα αριστερά και τον Γιόβετιτς πίσω από τον προωθημένο Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί.

Φενέρμπαχτσε (Ισμαΐλ Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Σογιούντσου, Μπεκάο, Οστερβόλντε, Ζάιτς, Κρούνιτς, Σιμάνσκι, Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.