Λίγες ώρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει στους οπαδούς του ότι θα πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά και κάνει ξεκάθαρο τι δεν πρέπει να κάνει όποιος βρεθεί στο γήπεδο.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς τους ημιτελικούς της διοργάνωσης και η ΠΑΕ θέλει να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, οπότε σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής…

«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, για οποιοδήποτε λόγο.

Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ».