Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με γκολ του Άλεξιτς και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι και το 94′, όταν ο Τζοβάρας, μετά το λάθος του Χοβάν, ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν χαλαρές αφού δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο.

Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν βαθμολογική πίεση, αφού ξέρουν ότι θα είναι στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα παιχνίδι με θέαμα αλλά τελικά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι… Από τα πρώτα λεπτά ο ρυθμός ήταν κακός και οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν, τελικά, να ανοίξουν το σκορ στο 18′.

Ο Ουάρντα ήταν αυτός που εκτέλεσε φάουλ και ο Άλεξιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ανέβουν στη συνέχεια και να απειλούν στο 31′ και στο 35′ με Ρομπάιγ και Κυβρακίδη αντίστοιχα. Η καλύτερή τους ευκαιρία, όμως, ήρθε με το ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 47′, όταν ο Ρομπάιγ έκανε ωραία κίνηση και πλασέ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγα λεπτά μετά, στο 50′, ήταν η σειρά των Σερραίων να γίνουν επικίνδυνοι με τον Δεληγιαννίδη στην αντεπίθεση αλλά ο Μαρκετζάνι μπλόκαρε και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ξανά και τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να γίνεται κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι.

Όλα, επομένως, έδειχναν ότι ο Πανσερραϊκός, ο οποίος είχε ευκαιρία στο 85′ με το άστοχο πλασέ του Ουάρντα μετά το γύρισμα του Γούλερι, θα έπαιρνε τη νίκη, στο 94′ όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) με την κεφαλιά του Τζοβάρα μετά την πολύ κακή έξοδο του Χοβάν σε εκτέλεση φάουλ.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κυβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Έρλινγκμαργκ (46′ Βρακάς), Φριντζόνσον (46′ Έντερ), Κούεν, Ρομπάιγ (62′ Τζοβάρας), Ντιρκς (46′ Βαλένσια), Βέργος (69′ Αντζιέλσκι).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Ουάρντα (93′ Μασκανάκης), Τομάς (66′ Χατζηστραβός), Άλεξιτς (86′ Σοφιανός), Μπετανκόρ (66′ Γούλερι).