Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός με τον Άρη, θα γίνει στις 18 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την Πέμπτη (28/3) η ΕΠΟ θα έχει σύσκεψη με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Θοδωρής Καρυπίδη και τον Αχιλλέα Μπέο, στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί πόσα εισιτήρια θα πάρει η κάθε ομάδα.

Στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα είναι την Πέμπτη οι πρόεδροι των Πράσινων και Κίτρινων καθώς και ο δήμαρχος Βόλου, προκειμένου να αποφασιστεί με ποια δεδομένα θα διεξαχθεί ο τελικό του κυπέλλου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής…

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».