Δείχνοντας την… οργή της για τα άσχημα αποτελέσματα την άφησαν στο -10 από τη Λεβερκούζεν, η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε με 8-1 τη Μάιντς για την 25η αγωνιστική της Bundesliga, δίνοντας συνέχεια στην πρόκρισή της επί της Λάτσιο στο Champions League πριν λίγες μέρες.

Οι Βαυαροί είναι σε μια κατάσταση στην οποία δεν περίμεναν ότι θα βρεθούν. Όχι μόνο, δηλαδή, είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά ήταν και στο -10 από την κορυφή. Το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάιντς, επομένως, προσφερόταν για ένα ξέσπασμα και όντως ήρθε αυτό και ήταν τρομακτικό.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Κέιν και λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 20′ ήρθε το 2-0 από τον Γκορέτσκα, για να αντιδράσει η Μάιντς και να μειώσει σε 2-1 το 31′ με τον Αμίρι. Και αυτό, όπως φάνηκε, ήταν και το λάθος της…

Οι Βαυαροί έκαναν το 3-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Κέιν και μπήκαν στο β’ μέρος για να ισοπεδώσουν την αντίπαλό τους και ακριβώς αυτό έκαναν: 4-1 στο 47′ ο Μίλερ, 5-1 στο 61′ ο Μουσιάλα, 6-1 στο 66′ ο Γκνάμπρι, 7-1 στο 70′ με χατ-τρικ του Κέιν και 8-1 στο 92′ με το δεύτερο γκολ του Γκορέτσκα.