Η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (3/3), ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League και ο διαιτητής, όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ, θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με τον Κλέι Ρούπερτι να παίρνει θέση στο VAR.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το ενδιαφέρον είναι βασικά μονόπλευρο, με την Ένωση να θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ οι Θεσσαλονικείς, από την άλλη πλευρά, έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας αφού στο πρωτάθλημα δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο από την 5η θέση.

Για αυτό το ματς, λοιπόν, η ΚΕΔ ανακοίνωσε ότι διαιτητής θα είναι ο Σιδηρόπουλος και ξένος ρέφερι θα υπάρχει στο VAR και συγκεκριμένα ο Ρούπερτι, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια των μεγάλων ομάδων οι διαιτητές είναι οι εξής: Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης στο Λαμία – ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Βεργέτης στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και ο Πέτρος Τσαγκαράξης στο Ολυμπιακός – Βόλος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής

Κυριακή (3/3, 19:30)

Άρης – ΑΕΚ, Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Κωσταράς και Δημητριάδης, Τέταρτος: Παπαδόπουλος, VAR: Ρούπερτι, Ψαρρής.

Κηφισιά – Παναιτωλικός, Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας, Βοηθοί: Νικολαΐδης και Διαμαντής, Τέταρτος: Τσέτσιλας, VAR: Τσακαλίδης, Σαμοΐλης.

Ολυμπιακός – Βόλος, Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης, Βοηθοί: Σινιοράκης και Καραλής, Τέταρτος: Κατοίκος, VAR: Διαμαντόπουλος και Κωνσταντίνου.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης, Βοηθοί: Φωτόπουλος και Κούλα, Τέταρτος: Περράκης, VAR: Παπαπέτρου και Βεργέτης Δημ.

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης, Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου, Βοηθοί: Νικολακάκης και Χριστοδούλου, Τέταρτος: Κατσικογιάννης, VAR: Τζήλος και Απτόσογλου.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος, Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος, Βοηθοί: Μωϋσιάδης και Νίκζας, Τέταρτος: Τσιμεντερίδης, VAR: Πολυχρόνης και Τζιουβάρας.

Λαμία – ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης, Βοηθοί: Μεϊντάνας και Καραγκιζόπουλος, Τέταρτος: Γκάμαρης, VAR: Κουμπαράκης και Στεφανής.