Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς με τον Λάρσον, ο Βόλος όμως έκανε την ανατροπή με αυτογκόλ του Βούρου και γκολ των Σιέλη και Μπαρτόλο, επικράτησε με 3-1, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη έπειτα από δέκα αγώνες και αύξησε τις ελπίδες του για παραμονή στη Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καίγονταν στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό, όταν ο Νέιρα έδωσε στον Λάρσον που με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Παρ’ όλα αυτά, οι Θεσσαλοί δεν πτοήθηκαν, έψαξαν την ισοφάριση πριν το ημίχρονο και τα κατάφεραν τελικά στο 31′, έστω με τη βοήθεια της τύχης, αφού η μπάλα βρήκε στον Βούρο μετά το σουτ του Ντε Καμπς και κατέληξε στα δίχτυα του Μπάουμαν για το 1-1.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια και όταν επέστρεψαν από αυτά οι Κρητικοί είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 53′ για να πάρουν ξανά το προβάδισμα αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε κεφαλιά του Μεγιάδο, για να ακολουθήσει λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 60′ το 2-1 για τον Βόλο με την κεφαλιά του Σιέλη μετά την εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν.

Οι γηπεδούχοι είχαν, πλέον, το προβάδισμα αλλά δεν μπήκαν στη λογική να το διαχειριστούν αλλά κυνήγησαν και τρίτο γκολ για να κλειδώσουν το τρίποντο και το πέτυχαν στο 70′ με τον Μπερτόλιο, ο οποίος απέφυγε τον Βούρο και στη συνέχεια νίκησε τον Μπάουμαν γράφοντας το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η ομάδα του Χρήστου Κόντη πανηγύρισε την πρώτη νίκη έπειτα από δέκα αγώνες και πήρε βαθμολογική ανάσα, αυξάνοντας τις ελπίδες της για παραμονή, με τα πάντα να κρίνονται στα play out.

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβακς, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (65΄ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (46΄ Μπερτόλιο), Κόμπα (90΄+4 Ολιβέρα), Ασεχνούν (82΄ Μωραΐτης), Γκαρσία.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Λουκάο, Βούρος, Αμπάντα, Μεγιάδο (73΄ Αποστολάκης), Γκλάζερ (67΄ Γκαγιέγος), Μπακού, Νέιρα (41΄ Χιμένεθ), Ριέρα (67΄ Μοσκέρα), Φελίπε Λουίζ (73΄ Ισέκα).